Đoković: Desilo se, imao sam sreće

Srbijanski teniser nakon velikog preokreta

Đoković: Desilo se, imao sam sreće

D. Vejo

Srbijanski teniser Novak Đoković danas je spasivši pet meč lopti protiv Verdasca, uspio da preokrene rezultat i plasira se u finale ATP turnira u Dohi.

Španac je bio bolji rival u prvom setu, a zatim se u taj-brejku drugog seta dogodilo praktično čudo. Svojim fanovima Nole je priredio preokret koji mu se do sada nije desio u karijeri, nakon što je spasio pet meč lopti i otvorio vrata finala.

Da je odigrao jedan od boljih mečeva u životu, srbijanski teniser ne krije.

"Fernando je bio bolji protivnik u početku. Ali nije imao sreće iako je sjajno igrao. Jednostavno posrećilo mi se, jer nisam igrao baš prave stvari u tim trenucima. Ne sjećam se kada sam spasio pet meč lopti, svakako da je ovo jedan od bolji mečeva u mom životu", kazao je Đoković.

U finalu, Đokovića čeka dobro poznati rival Andy Murray.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije