Đoković ironično prozvao publiku u Dohi: Vi baš volite da zviždite?

Zanimljiva situacija nakon meča

Đoković ironično prozvao publiku u Dohi: Vi baš volite da zviždite?

Srbijanski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Dohi nakon pobjede nad Nikolozom Basilašvilijem rezultatom 2:1 u setovima.

Najbolji teniser svijeta doživio je neprijatnost po završetku meča, kada je dobijao zvižduke iz publike prilikom davanja izjave za medije.

U jednom trenutku, Đoković je prekinuo svoj govor za TV i obratio se publici.

"Vi baš volite da zviždite? Dobro, hajde da napravimo takmičenje u zviždanju. Da vas čujem", rekao je Đoković, koji je potom pogledao prvo jednu, pa drugu, pa treću tribinu i pozvao da mu zvižde.

Situacija je bila simpatična reporteru i gledaocima kraj malih ekrana, ali zapravo je Đoković na taj način odgovorio navijačima u Dohi koji su mu smetali tokom meča.

Đoković je nerijetko dobijao zvižduke sa tribina za vrijeme duela sa Gruzijcem, a jednog navijača su čak morali i izvesti iz dvorane zbog ometanja srbijanskog tenisera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi