Đoković: Ispunio mi se san

Đoković: Ispunio mi se san

Edmir Škorić

Trenutno prvi teniser svijeta Novak Đoković rekao je kako mu je plasman u finale Wimbledona jedan od najboljih osjećaja kojeje imao od početka svoje karijere.

"Teško je prenijeti u riječi kako se osjećam, ali je to jedno od najboljih osjećanja od kada sam počeo da igram", rekao je Đoković poslije 3:1 pobjede nad Francuzom Tsongom u polufinalu najprestižnijeg teniskog turnira, dodavši:

"Samo ću da proslavim, trebaće mi vremena da shvatim, a učiniću sve da uživam u nedjelju. Čitav život sam radio da bih došao do finala Vimbeldona i sanjao sam o tome, a sada se to ispunilo".

On je također istakao kako mu je drago što su ga gledali porodica i ljudi koji gga znače, te da su mu oni velika podrška tokom cijele karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.