Đoković: Javim vam se s novostima

Hoće li morati na operaciju?

Đoković: Javim vam se s novostima

A. Čaušević

Novak Đoković se nada da će biti spreman za turnir u Tokiju. 

Posljednjih dana u svjetskim medijima pojavila se informacija kako će Đoković morati na operaciju, a stigla je i njegova reakcija.

Srbijanski teniser se oglasio na Twitteru kazavši kako je trenutno u procesu rehabilitacije te da će se uskoro javiti novostima.

"Hvala vam svima na velikoj podršci i interesovanju za stanje mog ramena. U procesu sam rehabilitacije i nadam se da ću biti spreman već za sljedeći turnir u Tokiju", napisao je Đoković.

Đoković je predao meč US Opena Stanu Wawrinki te je u opasnosti da izgubi prvo mjesto jer mu je Rafael Nadal prišao na svega 600 bodova.

Turnir u Tokiju starta 30. septembra.

Top Komentari

eye of the tiger
Kad god izgubi povreda je u pitanju.Djoka ja ti ne vidim nikakav oziljak na laktu od prosle operacije a navodno je to bio razlog za losu igru donedavno
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi