Novak Đoković ide na novu operaciju?
Đoković je predao meč Wawrinki zbog povrde ramena

Sezona za prvog tenisera svijeta je gotova?

Novak Đoković ide na novu operaciju?

S. Pašalić

Novak Đoković je u osmini finala završio svoj nastup na US Openu.

Prvi teniser svijeta je igrao protiv Stana Wawrinke i pri vodstvu Švicarca od 6:4, 7:5, 2:1 je predao meč zbog povrede.

Srbijanski teniser je povrijedio rame, a prema pisanju uglednog novinara New York Timesa, Christophera Clareya, radi se o težoj povredi.

"Imam informaciju da je Đokovićevo rame dosta problematično i da bi moglo da bude potrebno više nego samo malo odmora", napisao je Clarey.

Američki novinar dodaje kako je Đoković trenutno u Švicarskoj, gdje liječi povrijeđeno rame te da će mu možda biti potrebna i nova operacija.

Naredni turnir na kojem bi Nole trebao zaigrati je onaj iz Serije 500 u Tokiju, a nakon toga slijede Masters turniri u Šangaju i Parizu, ali sada ostaje da se vidi da li će prvi reket svijeta i zaigrati na tim turnirima.

Top Komentari

AlphaStrong
Ne moraš se ni vraćati.
1 0
Edin Merlin
Boli me ***** !
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi