"Đoković je pukao kao kokica, trebao bi da se liječi"

Urnebesan komentar na izljev emocija

"Đoković je pukao kao kokica, trebao bi da se liječi"

Novak Đoković ponovo je onaj stari. Nakon osvajanja Wimbledona, prvi put u karijeri uzeo je i turnir u Cincinatiju i tako ušao u historiju postavši prvi teniser koji je uspio pobijediti na svim turnirima Masters serije.

Nije tako izgledalo na početku godine, dok se još Đoković borio sa demonima bezuspješnosti koji su ga odvlačili daleko od ikakve, kamoli dobre forme.

Ipak, kako je promijenio trenera i oporavio od povrede tako se dizao, a nakon trijumfa u Cincinnatiju na instagramu je objavio zanimljiv sadržaj:

"Hvala anđelima što su me vodili kroz ovo prelijepo životno putovanje. Osjećam vašu prisutnost u svemu i vječno sam vam zahvalan", napisao je emotivni Đoković i dodao:

"Ostvario mi se san. Ovaj trenutak ću pamtiti do kraja života".

Toliki izljev emocija mnogi njegovi pratioci i fanovi su pozdravili osjetivši da je Nole zaista preživio teške trenutke, no jedan od komentara glasio je :

"Pukao je ko kokica, vrijeme je da se liječi".

Pa kako ko izvoli smatrati...

Top Komentari

Chupy
E ovakve stvari se ne svidjaju meni kod tebe Čuliću. Uvijeg ga nesto iskomplikujes bespotrebno jbg Cuj ovo "pa kako ko izvoli smatrati". Zar nije ljepse, normalnije itd "svako ima pravo na svoje misljenje", al hajd.
12 1
foco
kad nemas sta onda izmisli pricu sam cestitke na izvanrednoj objavi
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi