Đoković kroz suze nakon osvajanja ATP Cupa: Sjećat ću se ovoga cijeli život...

Najbolji srbijanski teniser

Đoković kroz suze nakon osvajanja ATP Cupa: Sjećat ću se ovoga cijeli život...

Srbijanski teniser Novak Đoković bio je vrlo emotivan nakon što je osvojio ATP Cup sa svojom selekcijom.

Srbija je osvojila premijerno izdanje ATP Cupa i to nakon pobjede protiv selekcije Španije, a nakon posljednjeg meča Novak je pustio i poneku suzu.

"Sjećat ću se ovoga cijelog života, ovo je jedan od najljepših trenutaka u karijeri! Imao sam sreću i blagoslovljen sam što imam divnu karijeru. Ali igranje za reprezentaciju s prijateljima je nešto posebno, što je neusporedivo s ičim drugim", kazao je Đoković nakon meča voditelju ceremonije Jimu Courieru i potom pohvalio svog saigrača Dušana Lajovića:

"Moram nešto reći. Nije danas pobijedio, ali Dušan Lajović nam je iznimno važan i ovdje je igrao odličan tenis. Divan je momak, toliko je radio i naporno se borio da bi došao ovdje. Dule, Dule!", poveo je Nole potom navijanje skupa s navijačima.

Inače, za Noleta sada slijedi nastup na prvom Grand Slam turniru u sezoni Australian Openu.

Top Komentari

andi
da i to koje nacionalistićko navijanje,NAVIJAO SAM UVJEK ZA NJEGA SVIM SRCEM,ali poslije divljanja njega i izjave njegovog tate DA JE NACIINLISTA I DA KOSOVO JE SRBIJA ITD,,nemam rijeći,,gospon Srđan ako si uopce gospon,idi u pilitićare i gladi mu...a Vućiću,SPORT OSTAVI SPORTAŠIMA I NORMALNOM NARODU,,a za Novaka nemam komentar,samo znam da moja karma i navijanje nece nikada vise biti uz njega...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi