Sjajni Đoković razbio Nadala!

Srbija izjednačila

Sjajni Đoković razbio Nadala!

A. Čaušević

Srbija je izjednačila u finalu ATP Cupa u Sidneyu.

Nakon što je u prvom meču finala Roberto Bautista-Agust s 2:0 pobijedio Dušana Lajovića na teren su izašli najbolji teniseri današnjice Rafael Nadal i Novak Đoković.

Đoković je odigrao odličan meč te razbio svog velikog rivala. Na kraju je bilo 2:0 u setovima - 6:2; 7:6.

U prvom setu popularni Nole je Nadalu uzeo dva puta servis i to u prvom i sedmom gameu. U drugom setu nije bilo breakova pa se igrao tie-break koji je pripao srbijanskom teniseru.

Pobjednika turnira će odlučiti meč parova što znači da će se Đoković i Nadal će se ponovo naći na suprotnim stranama. Partner Đokoviću će biti Viktor Troicki, a Nadalu Pablo Carreno-Busta.

Top Komentari

user85
Čime je razbio?
2 2
Strucnjak12345
Ponovo bosanski majmuni sa svojim malogradjanskim komentarima, bravo Djole majstore, voli te cijeli Balkan
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi