Đoković 'na ledu', odluka u narednim danima?

Danas će biti slobodan

Đoković 'na ledu', odluka u narednim danima?

Samir Mlaćo
Australski mediji javljaju da ministar Ethan Hawke nije donio odluku o deportaciji Novaka Đoković.

Sud je jutros po našem vremenu donio odluku da Đoković dobije vizu i on može slobodno se kretati Australijom.

Ipak, brzo su se pojavile informacije da ništa 'nije gotovo', odnosno da bi Hawke mogao donijeti odluku o deportaciji Đokovića, za što ima sve potrebne ovlasti.

Mediji u Australiji navode da će popularni Nole danas biti slobodan, ali da mu deportacija zapravo prijeti u narednim danima.

Ministar i dalje ima pravo da donese odluku i sve će oči biti uprte upravo u njega.

Đokovićevi navijači okupili su se ispred zgrade i uzvikivali “Free Nole“.

Otac Novaka Đokovića Srđan najavio je press konferenciju u 12 sati.

Top Komentari

miki30
Joj, yebo vam on sve dosadno! Tačno natjerate čovjeka da se griješi! Znači imate prostora da nas bombardujete i sledećih par dana sa ovim gelipterom. Boli nas ba racku za njim, naporni ste, vidite šta vam ljudi pišu.
4 1
denimen9
Bravo za Noleta, odavno nisam vidio da jedan covjek ovako handri citavu planetu i niko mu nista ne moze. Bravo majstore mogu da ti ga cuce mrzitelji...
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti