Đoković na pregledima u Beogradu
FOTO: EPA

Nastup u Davis Cupu pod znakom pitanja

Đoković na pregledima u Beogradu

Reprezentacija Srbije dočekaće od 4 do 6. marta u Beogradu selekciju Kazahstana u okviru prvog kola Davis Cupa.

 "Orlove" bi trebalo da predvodi najbolji teniser svijeta Novak Đoković, ali je njegov nastup pod upitnikom nakon što je na turniru u Dubaiju zaradio infekciju oka.

Novak je juče doputovao u Beograd, gdje bi trebalo da odradi detaljne ljekarske pregleda, nakon čega će donijeti konačnu odluku.

Đoković je nakon slijetanja na aerodrom "Nikola Tesla" snimljen sa sunčanim naočarama, što govori da je prvi reket svijeta ozbiljno shvatio situaciju u kojoj se našao i da je preuzeo sve mjere predostrožnosti kako bi se što prije vratio na teren.

Selektor Srbije Bogdan Obradović na raspolaganju još ima Viktora Troickog, Filipa Krajinovića i Nenada Zimonjića, koji će u ponedjeljak započeti pripremame za predstojeći duel u "Pioniru".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi