Đoković napustio Bosnu i Hercegovinu i vratio se treninzima u Beogradu

Prvi reket svijeta

Đoković napustio Bosnu i Hercegovinu i vratio se treninzima u Beogradu

Prvi teniser svijeta Novak Đoković napustio je Bosnu i Hercegovinu. 

Popularni Nole boravio je u BiH od ponedjeljka i bio smješten na Trebeviću. U toku sedmice bio je u Visokom te na Jahorini, a jučer se vratio treninzima u Novak Tennis Centru na Dorćulu.

On je trenirao skupa sa još jednim srbijanskim teniserom Filipom Krajinovićem.

Srbijanski mediji najavljuju kako je Đokovićev nastup na US Openu sve izvjesniji. Podsjetimo, taj turnir trebao bi početi krajem augusta i trajati do sredine septembra. Prije njega najavljeno je još nekoliko turnira u Sjedinjenim Američkim Držvama.

Đoković je ovog ljeta organizovao Adria Tour i igrao mečeve u Beogradu i Zadru prije nego što je koronavirus ušao na turnir.

Nedavno se oporavio od ove bolesti i potpuno je spreman za nove izazove.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCtsj5EguSz/?utm_source=ig_embed[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti