Đoković se oglasio pred meč sa Džumhurom: Nisam zadovoljan...
Zanimljivo, sutrašnji meč Džumhura i Đokovića bit će njihov prvi međusobni okršaj ikada

Naredni protivnik bh. tenisera

Đoković se oglasio pred meč sa Džumhurom: Nisam zadovoljan...

Ponajbolji svjetski teniser u ovom trenutku Novak Đoković bit će naredni rival Damira Džumhura na Mastersu u Parizu.

Đoković je jučer savladao Sousu sa 2:0 u setovima, ali se propisno namučio u prvom setu u kojem je slavio sa 7:5. U drugom je Novak odigrao mnogo bolje i trijumfovao sa 6:1.

"Ostvarivao sam dobre udarce u važnim momentima, ali nisam baš zadovoljan partijom protiv Souze. Promašio sam mnogo udaraca sa osnovne linije", govorio je Đoković nakon završetka jučerašnjeg meča, nakon čega je u optimističnom tonu poručio:

"Ipak, ovo je moj tek prvi meč na ovom turniru, tako da sam svjestan da je potrebno neko vrijeme da stvari dođu na svoje".

Interesantno, meč Džumhura i Đokovića će biti njegov prvi međusobni duel iako naš teniser već duži niz godina igra na visokom nivou i do sada se susretao sa svim ostalim velikanima ovog sporta, s nekim i više puta - Federerom, Nadalom, Del Potrom...

Meč Džumhura i Đokovića zakazan je za sutra (četvrtak) za 10 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi