3

Komentari (3)

omer
Naravno da se prosetao do polufinala,kad su mu namjestili da do polufinala i nema teskog protivnika. Sve tenisere koji imaju igru za njega i koji su ga sposobni pobijediti su stavili na Nadalovu polovinu. Vavrinka, Kirjos, Zverev i Tim. Zasto neki od ovih igraca nisu bili u Djokovicevoj polovini? Odgovor je: zato sto su sposobni da ga pobijede,sto su u bliskoj proslosti i dokazali. Isto su mu ovakav raspored namjestili i na proslogodinjem Vimldonu. Ni tada nije imao teskog protivnika da polufinala.
Plavi_Strumf
Ko ga **** četo, pokazao svoje lice, ne interesuje me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IMPERATOR
Ovaj Raonic je najveca prevara od igrača. Da nema dominantan servis, ne bi bio ni medju top milijardu tenisera. Koliko moras biti glup da backhand slice-om upecaš mrežu u 9 od 10 pokušaja i uporno nastavljaš po istom. Sramota je ovakvog looser-a dovesti na megdan Đokoviću. Užasnut sam!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.