Đoković u suzama: Ne plačem zbog poraza i finala...

Nije uspio proći dalje

Đoković u suzama: Ne plačem zbog poraza i finala...

Samir Mlaćo

Srbijanski teniser, ujedno prvi na svijetu, Novak Đoković bio je emotivan poslije ispadanja na Adria Touru u Beogradu od Alexandra Zvereva.

Kada je popularni Nole izgubio drugi set od Zvereva bilo je jasno da neće moći u finale, a na kraju je slavio 2:1. U finale je tako poslao Filipa Krajinovića.

Nakon meča govorio je u suzama.

Istakao je da to ne čini zbog poraza.

"Jedan od naših je u finalu. Bilo je stvarno emotivno posljednjih nekoliko dana, zahvalio bih se svima koji su podržali ovaj događaj i svima koji su došli. Ne plačem toliko zbog poraza i finala, dobio sam neki izliv emocija i setio sam se detinjstva", kazao je Đoković srbijanskim novinarima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi