Džumhur bez šansi protiv Dimitrova

Bugarin u drugom kolu

Džumhur bez šansi protiv Dimitrova

Admin Čaušević

Damir Džumhur je poražen u prvom kolu ATP turnira iz serije 500 koji se održava u meksičkom Acapulcu.

Nakon što je uspješno prošao kvalifikacije Džumhura je u prvom kolu zaustavio Grigor Dimitrov koji je slavio sa 2:0.

Bugarin je prvi set riješio u svoju korist sa 6:3. break je napravio u četvrtom gameu, dok je na svoj servis bio i više nego siguran.

Najbolji bh. teniser je u drugom setu pružio otpor, ali je Dimitrov bio prvi koji je napravio break za 3:2. Sarajlilja uzvraća već u narednom, međutim Bugarin nakon toga osvaja tri gamea uzastopno i drugi set dobija sa 6:3.

Protivnik Dimitrova u drugom kolu će biti Adrian Mannarino koji je sa 2:1 u setovima pobijedio Camerona Norrieja.

Top Komentari

Hakkinen
Ovaj naš mogao bi moju nanu rahmetli da pobijedi. Eeee da si ti meni među prvih 10 ja kao Bosanac bi bio najsretniji ali..... pašice moj PROPO SI KO KAUČ
0 4
Hasanaga
Njegov voz je prosao, on jednostavno ne moze vise sastaviti 5 udaraca, a da to ne budeu mrezu ili van terena. POSLEDICE BOGRADSKIH STARLETA. Jarane pocni se ti vec baviti necim od cega ces moci da zivis.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi