Bh. teniser bez šansi protiv Novaka

Džumhur bio kratak i jasan: Đoković je vanzemaljac

11

Komentari (11)

Jadnimi
Odakle nogometaš u svijetu tenisa. Razumljivo je njegovo neshvatanje bijelog sporta, a neshvatljiva je upornost sa kojom opravdava gluposti..
Cuj Damir nazvao Djokovica vanzemaljcem, na taj nacin je Damir sebe totalno ponizio a u isto vrijeme podigao Djokovica u nebesa, mo j ti je savjet koliko god je neko bolji od tebe, treba priznati poraz i kazati da je bolji, a ne protivnika glorifikovati i u isto vrijeme sebe totalno poniziti, eh Damire ti ne znas da razmisljas i ne kontrolises se sta pricas.
BosniaForeverKladusa
E neka si nam rekao Beckeru
BosniaForeverKladusa
E neka si nam rekao Beckeru
Chupy
Nikad od tebe vrhunskog tenisera. I to sto si napravio u karijeri, budi zadovoljan. Kadgod si igrao protiv Top 1-7 igraca pusio si 6:0, 6:1, 6:2. To je realnost.
BosniaForeverKladusa
Iz kakve sredine i na kakav nacin se probio ima odlicne rezultate. Skoro citavu karijeru je sam sebe financirao.
Chupy
Ne znam za to. Ali, doci do Top 35 i onda ne napredovati, to je malo neshvatljivo. Tada je vec fino zaradjivao i mogao je sebi priustiti vrhunskog trenera.
vanja8
Posteno Damire,trenutno je Nole zid,ali samo nastavi majstore ,malo koncentracije,smirenosti i bice to sasvim ok...
Nece biti nikad okay jer on nije vrhunski talenat, garant da mogu naci igraca tenisera u Americi koji je amater i koji igra iz razonode i garant da on moze pobijediti Damira. Ovdje tinejdzeri u Americi razvaljuju tenis.
Seher Rajvosa
Ma jedi nagov.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti