Džumhur i Đoković sutra od 12.30 sati
Đoković i Džumhur će odigrati drugi meč na Centralniom terenu, a prije njih će na teren Marin Čilić i Grigor Dimitrov.

Poznat termin meča

Džumhur i Đoković sutra od 12.30 sati

Kao što je to već i poznato, najbolji bh. i najbolji srbijanski teniser Damir Džumhur i Novak Đoković odmjerit će snage sutra po prvi put.

Oni će se sastati u osmini finala Mastersa u Parizu, a na zvaničnoj stranici ovog turnira izašao je i raspored sutrašnjeg programa po kojem je njihov dvoboj planiran kao drugi meč na Centralnom terenu koji ne bi trebao početi prije 12.30 sati.

Inače, program na Centralnom terenu će otvoriti Marin Čilić i Grigor Dimitrov u derbiju ove faze takmičenja, a njihov susret počinje u 11.00 sati.

Svemu dodajmo da nas sutra očekuje još nekoliko zanimljivih mečeva, a izdvojit ćemo okršaje Dominica Thiema i Borne Ćorića, Fabija Fogninija i Rogera Federera te Kevina Andersona i Keija Nishikorija.

Top Komentari

Dzumhur ce osvojiti maksimalno 5 setova, i to ce biti sve od Dzumhura.
2 18
Mr.Balboa
Radi se o motivaciji,I dali ce je dzumhur imati,ali bas onu pravu to je pitanje veliko,jer igra protiv prijatelja!!!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi