Džumhur imao protiv Seppija meč loptu, ali izgubio

ATP New York, prvo kolo

Džumhur imao protiv Seppija meč loptu, ali izgubio

Bh. teniser Damir Džumhur poražen je u prvom kolu ATP turnira u New Yorku. 

Najbolje rangirani bh. teniser igrao je protiv Italijana Andreasa Seppija koji ga je u triler završnici pobijedio sa 2:1 u setovima.

Džumhur je prvi set izgubio sa 6:3 da bi u drugom slavio sa 6:1 i u trećem imao prednost od 5:3. Naš teniser je tada servirao za meč, ali je nažalost izgubio servis i otišlo se u taj brejk. Tamo je Damir imao 5:2 i čak meč loptu kasnije, ali sve je to Seppi spasio i slavio sa 8:6.

Italijan će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz ogleda Tennys Sandgren - Steve Johnson.

Inače, ATP turnir u New Yorku pripada seriji 250, a Džumhur je na njemu doživio peti poraz u 2020. godini.

Top Komentari

Hasanaga
Jos koju godinu dok ima.para tu ce biti i starlete, a onda neka uci Njemacki jezik nivo A2 za posao nekog gradjevinara ako mu se posreci. E moj medjedu, pa bolan iskoristi jos malo te tvoje godine, osvoji i zaradi jos nesto. Al shvatices ti kad ne bude vise ni para, ni starleta a ni tenisa!
4 0
Probisvjet
Grohno ko Zilha.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti