Džumhur nije bio miljenik sreće prilikom žrijeba pred jaki turnir u Njemačkoj

ATP Halle

Džumhur nije bio miljenik sreće prilikom žrijeba pred jaki turnir u Njemačkoj

E. Škorić

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur igrat će naredne sedmice na turniru u njemačkom Halleu.

Turnir koji se igra svakog ljeta u pripremi za Wimbledon donosi pregršt dobrih mečeva, kvalitetne igre i velikih imena, a među učesnicima je ove godine i naš Džumhur.

On će igrati u prvom kolu protiv Rusa Karena Kačanova, no mnogi su iznenađeni brzinom njegovog oporavka, pošto se povrijedio nedavno na Roland Garrosu i bilo je priča da je sezona gotova.

Meč Džumhura i Kačanova, inače devetog igrača svijeta, na programu je u ponedjeljak. Pobjednik ide na boljeg iz meča Struff - Đere.

Top Komentari

cako
Da li će osvojiti 1 ili 2 grama ukupno, to je dilema???
2 0
Nany
za njega je sada svaki protivnik prejak. slabo trenira ,nema samopouzdanja i ima kratak fitilj. bolje bi mu bilo da trenira sa Mirzom, nego sa onim iz Begeša. bolje i za njega i za Bašića poz.SA.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi