Džumhur predao meč u Sydneyju

De Minaur prošao dalje

Džumhur predao meč u Sydneyju

Midhat Šljivak

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur oprostio se od učešća na ATP turniru u Sydneyju.

Damir je danas u 2. kolu turnira za protivnika imao domaćeg igrača Alexa De Minaura, koji je na kraju prošao dalje nakon što mu je Džumhur predao meč u drugom setu.

Australac je dominirao u ovom duelu. Dobio je prvi set sa 6:2, drugi je otvorio sa 3:0, nakon čega je Damir odlučio da mu preda meč.

Tako je australski teniser ostvario plasman dalje, a protivnik u narednoj fazi takmičenja biće mu pobjednik duela Lopez-Schwartzman.

Top Komentari

DeteViJete
Molim vas, stvarno vas molim, ako vec pišete vijesti, da ne prepisujete samo sa flash score. Sposoban sam ja to i sam pročitati. Sramota je da kažete da je predao meč i jednostavno završite. Halo ba? Mi glupi? Pa zašto je predao? Kako šta? Povreda? Plaćeni ste da to saznate a ne da copy paste sa flash score
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi