Džumhur uživa u Dubaiju: Nije mogao vjerovati koga je sreo u teretani

Morao se fotografisati

Džumhur uživa u Dubaiju: Nije mogao vjerovati koga je sreo u teretani

Endin Čaušević

Mnogi sportisti novogodišnje praznike iskoristili su za odlazak u Dubai, a to je uradio i najbolji bh. teniser Damir Džumhur.

Džumhur se već neko vrijeme nalazi u Dubaiju gdje se vrijedno sprema za početak nove sezone. Bh. teniser je prije nekoliko dana trenirao s Rogerom Federerom, te se posvetio dosta i na fizičkoj spremi.

Damir vrijedno radi u teretani, a danas je na treningu bio iznenađen kada je u istoj teretani vidio i Cristiana Ronalda. Naravno, nije mogao propustiti trenutak za fotografiju koju je objavio na Instagramu.

"Zvijer", napisao je Džumhur u opisu fotografije s Cristianom Ronaldom.

View this post on Instagram

The beast 💪🏼 @cristiano #cristianoronaldo #dubai @nas_sc

A post shared by Damir Dzumhur (@damirdzumhur) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi