Miske ih 'otkrio': Federer i Džumhur treniraju skupa u Dubajiu

Velika čast za bh. tenisera

Miske ih 'otkrio': Federer i Džumhur treniraju skupa u Dubajiu

Bh. teniser Damir Džumhur ovih dana boravi u Dubajiu gdje se naporno sprema za početak nove teniske sezone. 

Pored brojnih ugodnosti koje se mogu iskoristiti u jednom od trenutno najatraktivnijih gradova svijeta, Džumhur je odlučio da većinu vremena provede trenirajući.

Njegov sparing partner danas je bio vjerovatno najveći teniser svih vremena Roger Federer. Njih dvojica su u Dubajiu trenirala na preko 20 stepeni što je svakako daleko prijatnije vrijeme od ovoga kakvo trenutno imamo u Sarajevu.

Džumhur i Federer su i tokom ranijih godina znali često trenirati skupa tako da ovo nije nikakva posebna novost, a nadamo se da će ovi treninzi našem teniseru pomoći da dobro uđe u novu sezonu.

Inače, fotografije s treninga na Instagram profilu objavio je nekadašnji bh. reprezentativac Zvjezdan Misimović. Pogledajte i sami:

Promo

Top Komentari

Fce
Zar miske zna otici u Dubai I sta ce on tamo isao traziti selectora haha savez ima para na bacanje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi