Džumhur zbog problema sa leđima predao meč: Đoković u četvrtfinalu
Đokoviću je pripao prvi okršaj protiv bh. tenisera. Džumhuru je ovo bio posljednji meč u sezoni, pa će imati vremena da se oporavi do 2019. godine.

Nije mogao izdržati

Džumhur zbog problema sa leđima predao meč: Đoković u četvrtfinalu

Srbijanski teniser Novak Đoković plasirao se danas u četvrtfinale Mastersa u Parizu nakon što mu je bh. predstavnik Damir Džumhur predao meč osmine finala početkom drugog seta.

Đoković je sjajno otvorio ovaj meč i brzo je napravio brejk, pa je došao do prednosti od 3:1. Sredinom prvog seta Džumhur se požalio na povredu leđa zbog koje je zatražio medicinski time out. Po povratku na teren Đoković je okončao prvi set sa 6:1.

Početkom drugog seta Damir se borio koliko je mogao, ali je ipak kod rezultata 2:1 za Đokovića morao da preda meč jer su bolovi očigledno bili prejaki.

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Hrvata Marina Čilića koji je nešto ranije u toku dana porazio Grigora Dimitrova.

Top Komentari

pogba69
Bol leđa u predjelu kurca
17 6
Gladijajator iz mraka
A bio je tako blizu!
15 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi