Džumhuru ne vjeruju kladionice: Prilika za dobru zaradu?
Foto: EPA

Večeras bh. teniser igra protiv Raonića

Džumhuru ne vjeruju kladionice: Prilika za dobru zaradu?

Adnan Beganović

Večeras će najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur u osmini finala Mastersa u Miamiju snage odmjeriti sa kanadskim teniserom Milošem Raonićem.

Iza Džumhura, ali kao i svih ljubitelja tenisa u našoj zemlji, nekoliko je fenomenalnih dana, a večeras će Damir po ko zna koji put ispisati historiju bh. tenisa.

Istina, u duel sa Raonićem ulazi kao potpuni autsajder, a ni poznate svjetske kladionice mu ne daju mnogo šansi.

Međutim, možda je i ovo podcjenjivanje Džumhura od strane kladionica dobra prilika da se nešto i zaradi. Tako će svi oni koji večeras budu imali hrabrosti i uplate recimo 10 KM na Damirovu pobjedu svoj novčanik podebljati sa 67 do 87.5 KM.

Kvota na pobjedu bh. tenisera u William Hillu je 7.00, a na pobjedu Raonića 1.10. Bet365 je još više podcijenio Džumhura pa za njegovu pobjedu nudi kvotu 8.00, a 10bet ide i dalje, odnosno za pobjedu bh. tenisera nudi kvotu 8.75.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti