Džumhuru zabranjen nastup na Roland Garrosu: Sigurni smo da je bio lažno pozitivan test

Oglasio se na Instagramu

Džumhuru zabranjen nastup na Roland Garrosu: Sigurni smo da je bio lažno pozitivan test

E. Čaušević

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur trebao je nastupati na Roland Garrosu, ali nažalost od toga neće biti ništa.

Džumhur se danas oglasio na Instagramu i otkrio je da ga nećemo gledati na Roland Garrosu jer mu je zabranjen dolazak.

Naime, njegov trener Petar Popović je pozitivan na koronavirus zbog čega je odlučeno da Džumhur ne može igrati iz sigurnosnih razloga.

"Kratka informacija za sve. Nažalost, moj trener Petar Popović je testiran pozitivno ovog jutra. Zbog toga ne mogu igrati na Roland Garrosu i nemam priliku da se takmičim. On nije dobio priliku da uradi drugi test i sigurni smo da je bio lažno pozitivan zbog toga što moj trener ima antitijela. Razočaran sam, ali ne mogu promijeniti odluku i moram ići dalje. Više informacija sutra", poručio je bh. teniser.

Promo

Top Komentari

Martial9
Hajd I nije velika steta sto neigras Ionako bi ispao u prvom kolu od tamo nekog 350 igraca svijeta tako da cuvaj svoje istroseno dupence
3 1
Elmir_Lendra
Hajde malo podrske za ovog momka ipak je bosanac jadovi a prije svega dobar covjek
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi