Eh, taj Kyrgios: Kako se baš Nicku ovo desilo?

Djevojčica zaplakala

Eh, taj Kyrgios: Kako se baš Nicku ovo desilo?

Meč između Nicka Kyrgiosa i Denisa Istomina na Wimbledonu jučer je bio veoma interesantan obzirom da smo gledali okršaj dvojice sjajnih servera, ali isti neće ostati u lijepom sjećanju jednoj djevojčici koja je skupljala loptice.

Ona se našla na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme i loptica koju je Kyrgios odservirao 138 kilometara na sat ju je pogodila u ruku nakon čega je jadnica pustila i poneku suzu.

Ipak, tu je bio Istomin koji ju je utješio nakon čega je prišao i glavni sudac koji joj je pomogao da izađe sa terena. Također, kasnije je prišao i kontroverzni Australac koji je uputio izvinjenje nakon čega je djevojčici vjerovatno bilo nešto lakše.

Podsjetimo, Kyrgios je tokom svakog meča u centru pažnje zbog svog nezrelog ponašanja, a osim toga često pravi i incidente van terena. Eto, baš se njemu desio i ovaj incident sa djevojčicom koju sigurno nije namjerno pogodio i s kojom je kasnije bilo sve u redu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije