Kyrgios simulirao mastrubiranje na televiziji uživo

Otišao je korak dalje

Kyrgios simulirao mastrubiranje na televiziji uživo

Edmir Škorić

Urednici BBC-a morali su da upute izvinjenje gledateljima zbog Nicka Kyrgiosa (23), koji je izveo simulaciju seksualnog čina tokom meča protiv Marina Čilića.

Kyrgios je teniski Mario Balotelli i trudi se da zadrži tu reputaciju, pa je tako u duelu protiv Čilića uspio da zgrozi milione gledatelja nakon što je simulirao mastrubiranje za vrijeme prijenosa uživo.

Dvadesettrogodišnji teniser se igrao bocom vode, a onda je počeo simulaciju mastrubiranja, te je na kraju raspršio vodu iz boce ispred sebe.

Neki su s oduševljenjem dočekali novu "genijalnost" Kyrgiosa, naravno veliki je broj i onih koji su odmah osudili njegovo ponašanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije