Fanovi se popeli na automobil u kojem se navodno našao Đoković

Policija morala koristiti suzavac

Fanovi se popeli na automobil u kojem se navodno našao Đoković

Samir Mlaćo
Na ulicama Melbournea pomalo nevjerovatne scene.

Još uvijek nije poznato da li će Novak Đoković biti deportovan kući ili ćemo ga ipak gledati na Australian Openu.

To će biti poznato danas ili sutra, no konačne odluke nema.

Veliki broj fanova prvog reketa svijeta pokupio se na ulicama Melbournea, kada je krenuo automobil za koji se vjeruje da je prevozio Đokovića nastao je pravi haos.

Fanovi su uzvikivali riječi podrke Đokoviću, a policija je okružila automobil.

Jedan od okupljenih se popeo na automobil, dok su ga drugi podržavali.

Policiji je jasno bilo da su izgubili kontrolu, pa su morali koristiti suzavac. Treba dodati da je press konferencija na kojoj će se obratiti otac Novaka Đokovića pomjerena za 14 sati. Prvobitno je bila planirana za 12 sati, no zbog cjelokupne situacije i mnogo upitnika, zakazana je za dva sata kasnije.

Top Komentari

Husrefbeg22
Izbacite ga vise iz Australije zajedno sa onim cetnicima.
3 0
emanuelmacron
ovaj narod je stvarno problematican,a veoma zaosto,sto je najgore nesvataju da su stoka,za svijet,ima 20g a sajkaca mu modni trend,a rika i dreka uz harmoniku najveci hit,debilizam,u 21 v.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi