Federer otkrio ko je za njega najveći fudbaler svih vremena i zašto?
Zanimljivo izlaganje Rogera Federa o najboljem fudbaleru svih vremena

Zanimljivo objašnjenje

Federer otkrio ko je za njega najveći fudbaler svih vremena i zašto?

Emir Dindić

Roger Federer priznao je da je veliki fan Lionela Messija. 

Kako sam kaže on ima mnogo dobrih stvari, ali poseban je po tome što ima nevjerojatnu viziju na terenu.

"Messi je najbolji fudbaler svih vremena. Volim ga gledati i nadam se da će jednog dana osvojiti svjetski naslov sa Argentinom. ", rekao j Federer pa dodao:

"On ima mnogo kvalitetnih osobina ali sigurno stvar koja mi se najviše sviđa je vizija koju ima na terenu. On uvijek ima tri opcije: dodati, driblati i pucati. To imaju samo rijetki", rekao je Federer.

Top Komentari

elimo
Pogotovo reći za Federera uz dužno poštovanje jako mi je drag ali onaj ko je imalo realan i prati tenis zna da je Nadal najbolji pa Federer ima 2 GS više a stariji je 5 godina a pored toga Nadal je odustao od 17 GS zbog povreda tokom svoje karijere... A Messi i Ronaldo njih dvojicu dijele nijanse međutim ne možeš reci da je bez dileme najbolji jer nije tako ako ćemo realno obojica su tu negdje...
25 1
VelaHavle
Nevjerovatna je slicnost izmedju ove dvojice mozda i najvecih sportista koje je svijet vidio... u svojim sportovima definitivno najvecih. Imaju neku samozatajnost, velicinu, neeksponiranje, neumisljenost... a o magiji suvisno pricati...Rogere zelim ti jos bar dva Grand slama a Messiju dobrog selektora, jer je to garant da ce Argentina biti prvak svijeta... ovo je zalosno ko ih je sve vodio otkad je Messi u repki
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi