Federer: Zuji mi u glavi, popio sam previše vrsta pića
Foto: EPA

Švicarski teniser se opustio nakon osvajanja Wimbledona

Federer: Zuji mi u glavi, popio sam previše vrsta pića

D. Rakanović

Švicarski teniser Roger Federer otkrio je da se u ponedjeljak ujutru nije najbolje osjećao jer je izašao sa društvom u bar i tamo ostao do ranih jutarnjih sati. 

Federer je u nedjelju pobijedio hrvatskog tenisera Marina Čilića sa 6:3, 6:1, 6:4 i tako osvojio osmi Wimbledon u karijeri, a to mu je bila 19. titula na Grand Slamovima. 

Švicarac je tradicionalno prisustvovao šampionskom balu zajedno sa Garbinom Muguruzom, novom osvačicom Wimbledon. 

"Zuji mi u glavi, ne znam što sam radio sinoć. Popio sam previše vrsta pića, pretpostavljam. Nakon službene večere i bala otišli smo u nekakav bar, bilo je tamo između 30 i 40 prijatelja. Sjajno smo se zabavili" rekao je Federer i dodao: 

"Legao sam u krevet u pet ujutro i nisam se dobro osjećao nakon što sam se probudio. Sada sam malo došao sebi i drago mi je zbog toga". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije