15

Komentari (15)

Koba84
**** vas on. On i njegov otac pogotovo njegov otac velica genocidase i velica smrdsku . Isti je on ko i otac. Srbin u vreci i srbin van vrece isto misle. Etnicko ciscenje ubijali klali poserem im se usta svima. Obe ruke izvrno abd
Koba84
****m te smrdijo. A i Dzokovicu ****m umrle
magistar
Kakve veze ima bilo koji rat i momak 87 godiste, koji je ponos i svog naroda i citavog regiona jer uskoro postaje najbolji svih vremena u ovom elitnom sportu. Nikad ni jednu ruznu rijec nije rekao protiv bilo kog ovdasnjeg naroda a ako voli svoj, to nije grijeh
Ende
Zasto navijati za srbina (neovisno o njegovim sportskim kvalitetama) a ne navijati za Rafu koji je prije svega bolji igrac a karakterno je mozda najveci gospodin u svijetu sporta. Mrznja je teret i mana, niko ne poziva na mrznju ali zasto navijati (voljeti) srbina. Sta mi imamo sa srbijom (osim sto su nas poklali) i kakav je nas benefit od uspjeha srpskog sporta ? Haj' sto se potencira da ne treba mrziti nikoga, pa tako ni srbe..postujem. Ali da ih treba voljeti ??? Pa je li to vrhunac bosanskog/bosnjackog mazohizma ??
Panjevi7
Oni su klali civile i to se mora non stop govoriti,a što se tiče borbe,oni ni jednu vaznu bitku nisu dobili!
Ende
Ma treba biti normala sa srbima... samo su nas poklali ko zeceve i htjeli da nas izbrisu sa lica zemlje... nisu oni svi isti... neki su nas klali a neki su u sutnji odobravali klanje... ne sjecam se masovnih protesta po srbini 92. pod motom "ne kolji komsiju". Nisam za mrznju, jednostavno sam za ignorisanje svega sto ima veze sa tim izrodima ljudskim, bolesnom mrznjom zadojenim... summa summarum j*bo vas djokovic i srpski sport.
kajzerfrancbekenbauer
Papcino fasisticka cetnik te je napao a ne srbin,to je razlika ko nebo i zemlja
Ende
Jado potlačeni ... ****** je VOLJOM NARODA na celu drzave srbije. 95% ih negira genocid i agresiju... znaci 95% tog naroda su cetnici i diče se time. I ti, jado jadni navijas za njihove uspjehe, navijas za cetnicke kolone po istocnoj bosni, navijaš za paradu kokardi, navijaš za četničku sreću i euforiju koja budi koljački poriv... ti jado svoga mozga nemaš a pun si elana za raspravu i isticanje tvoga podaničkog mišljenja.
Ende
Nazalost... 92. godine bili su samo cetnici, niko im se od ovih "plemenitih" srba nije suprotstavio.
Koba84
Sto to nisu ti isti srbi bili protiv rata 92 haj ne seri Molim te. **** te oni
Rajvosa2019
Kad bi se mjerilo ko je veci covjek kvota na Federera bi bila 1.10 a na ovoga smrada 100
Śmeker007
Hajde ne seri molim te, kod nas sve ide ako je Srbin i Hrvat odmah pljujemo i onda se cudimo sto oni nama isto, ja iskreno navijam za Novaka jer je igracina i sigurno da je favorit sada kao i vecinom, a ti mrznju na stranu ovo je sport...
Rajvosa2019
Idi onda jarane pjevaj sa njim mars na Drinu i Vidovdan i ispijaj kafe sa njima - ja sigurno necu
Śmeker007
Ma ja a kod nas nema toga jel de da mi obrnuto pjevamo, samo nije javno kao sto je kod njega jer je javna licnost, al hajde sta ces kod tebe se vidi da iz mrznje i to je to, navijati za svicarca nekog a ne za komsiju koji mi nije ni kriv ni duzan, nego njegovi bivsi neki politicari itd, al ako budemo ovako nastavili bice nam sjajna buducnost nema sta!
Rajvosa2019
Ne mrzim ja nikoga , ali znam skim cu piti kafu i za koga cu navijati . Velis komsije :) Tako je moja stara 92 govorila nece biti rata - kad ono hop za 2 sedmice nahrnuse iz pravca Grbavice tenkovi i oklopnjaci , a sve komsije // ne zivim u 90-tim ali neke stvari nisam i necu zaboraviti .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.