Fotografija iz Švicarske zabrinula navijače Đokovića

Već je bio na operaciji?

Fotografija iz Švicarske zabrinula navijače Đokovića

Srbijanski teniser i nekada prvi reket svijeta Novak Đoković nalazi se u veoma teškoj situaciji.

Popularni Nole je zbog problema sa laktom propustio drugi dio prošle sezone, a na teren se vratio tokom ovogodišnjeg Australian Opena.

Ipak, uprkos zelenom svjetlu doktora da može igrati, Nole je osjećao bolove u laktu i na kraju je eliminisan u osmini finala od Chunga sa 3:0.

Trenutno niko ne zna koji je naredni potez Đokovića, a jedna fotografija iz Švicarske je uplašila sve njegove navijače. Naime, Noletova ruka je na toj fotografiji umotana u zavoj i mnogi smatraju da je možda već bio na operaciji.

Bilo kako bilo, Đokovića svakako očekuje pauza do početka marta kada je na rasporedu Indian Wels, naredni turnir na kojem bi, prema rasporedu, trebao igrati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi