Goffin i Raonić u polufinalu Indian Wellsa

Završnica prvog ovosezonskog Mastersa

Goffin i Raonić u polufinalu Indian Wellsa

David Goffin i Miloš Raonić obezbijedili su plasman u polufinale Masters turnira u Indian Wellsu.

Belgijski teniser bio je bolji od Hrvata Marina Čilića sa 2:0 u setovima (7:6, 6:2).

Prvi set Goffin je dobio u tie-breaku, iako je mnogo ranije mogao završiti posao. Pri vodstvu 5:4 servirao je za osvajanje prve dionice, ali je Čilić u pravom trenutku napravio brejk i vratio se u igru. Ipak, više od toga hrvatski teniser nije mogao.

Belgijanac je u drugom setu imao značajnu psihološku prednost, što je iskoristio i rutinski dobio drugi period igre sa dva napravljena brejka.

U borbi za finale Goffin će se sastati sa Kanađaninom Milošem Raonićem, koji je u dva seta savladao Francuza Gaela Monfilsa (7:5, 6:3).

Večeras su na rasporedu preostala dva para četvrtfinala, a sastaju se Nadal - Nishikori i Đoković - Tsonga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije