Goran Ivanišević dobio otkaz

Berdychu nije potreban

Goran Ivanišević dobio otkaz

E. Škorić

Češki teniser Tomaš Berdych završio je saradnju s proslavljenim hrvatskim teniserom Goranom Ivaniševićem.

Od avgusta prošle godine su njih dvojica radili zajedno, ali nakon što je Berdych eliminisan u drugom kolu Roland Garrosa od Rusa Kačanova, veza je prekinuta.

"Goran i ja više nećemo raditi zajedno. Uživao sam u vožnji i ostaćemo sjajni prijatelji. Želim mu sve najbolje u budućnosti. Ja se posvećujem svojim ciljevima sa trenutnim timom", saopštio je Berdych.

Prije Berdycha Ivanišević je sarađivao sa zemljakom Marinom Čilićem, koji je u tom periodu osvojio US Open 2014. Ipak, Berdychu nije bio sretan, pa je Čeh prvi put u šest godina ispao iz Top 10 na ATP listi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije