Halep sama donijela odluku da smanji grudi

Trener rumunske teniserke otkrio

Halep sama donijela odluku da smanji grudi

A. Čaušević

Simona Halep je već godinama među najboljim teniserkama svijeta.

Halep je sama donijela odluku da smanji grudi jer aktuelnu pobjednicu Wimbledona bole leđa. Otkrio je to njen trener, Daniel Dobre.

"Rekla je da je bole leđa i da će morati da smanji grudi. Ona je veoma inspirativna osoba što se tiče donošenja ovakvih odluka. Za 12 godina koliko je znam ona nikada nije zakasnila i nikada ne zaboravi o čemu ste pričali, iako je od toga prošle nekoliko mjeseci, čak i godina", rekao je Dobre.

Halep je od malena pokazivala čvrst karakter, pokazuje to i delja kada je imala 15-ak godina i njena odluka da ode u Bukurešt.

"Ona ima veoma snažnu ličnost. Svaku odluku koja se tiče njene karijere je ona donijela. Čudno je to jer u Rumuniji vaši roditelji odlučuju o svemu. Kada je imala 14, 15 godina Simona je rekla da želi da ide u Bukurešt da trenira, da više ne želi da sarađuje sa tim trenerom, već sa drugim", kazao je Dobre.

Rumunska teniserkas do sada ima osvojena dva Grand Slama, 2018. je bila šampionka Roland Garrosa, a prošle godine je osvojila Wimbledona.

Top Komentari

ryan.giggs
Čudno da nemate slike.
0 0
ed85
Neeeeeeeeeeeeee
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije