Hrvatska predsjednica opet u centru pažnje: Kolinda ponovo grli
(Foto: Screenshot) Hrvatska predsjednica je na Mundijalu u Rusiji stekla svjetsku slavu, a sada je i uz hrvatske tenisere

Navijači su dobili mahanje i puse

Hrvatska predsjednica opet u centru pažnje: Kolinda ponovo grli

Reprezentacija Hrvatske u Lilleu igra finale Davis Cupa protiv domaće selekcije Francuske.

Borna Ćorić je u prvom meču savladao Chardyja sa 3:0 (6:2, 7:5 i 6:4) i tako Hrvatskoj donio vodstvo od 1:0.

Na tribinama terena u Lilleu je veliki broj hrvatskih navijača, a tu je i Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica susjedne nam države.

Grabar-Kitarović se proslavila na Mundijalu u Rusiji gdje je plesala, pjevala, a onda nakon finala i izgrilila i izljubila redom i reprezentativce Hrvatske i Francuske.

Sada je u nešto "mirnijem" izdanju, ali je svejedno u centru pažnje. Grabar-Kitarović je tako nakon prvom zagrljajem počastila i Ćorića uz povik: "Bravo Borna".

Kako prenosi Index.hr, dobro raspoložena predsjednica je nakon što je Ćorić rekao sve što je imao navijačima Hrvatske mahala i slala im puse.

"Želim pokazati da pružam potporu svim sportovima, a ne samo nogometašima. Ovo je malo drugačije nego u Rusiji, Francuzi sada imaju prednost domaćeg terena, a tamo su i Rusi bili na našoj strani. Molim Hrvatske navijača da glasno i naravno korektno navijaju", poručila je predsjednica Hrvatske.

Promo

Top Komentari

Mirko
Luka Modrić,Čilić,Bogdanović,Šarić,Borna Coric,Sandra Petković,...Ima žena čime da se ponosi a i raduje se ko sav normalan svijet a ne glumi nekakvu kraljicu
19 5
MirzaBarucic
Kakav cirkus od tkz. Predsjednice.
15 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi