7

Komentari (7)

zigzag
U cemu je problem ako predsjednik jedne drzave pokazuje da voli svoju zemlju i jedine i istinske ambasadore svoje zemlje - sportase??? Zamisli kakav bi to tek izljev ljubavi bio u "trojnom" predsjednistvu!! Zasto cirkus od predsjednice? Zato sto voli svoju zemlju i svoje ljude i ne skriva to?? Vi ste bolesni!
Mirko
Luka Modrić,Čilić,Bogdanović,Šarić,Borna Coric,Sandra Petković,...Ima žena čime da se ponosi a i raduje se ko sav normalan svijet a ne glumi nekakvu kraljicu
Benjamingst
Neka se raduje niko joj nebrani, pa cak je na Indexu njezini Hrvati je ismijavaju. A ti si Mirko iz Bosne i Hercegovine ili iz Hrvatske?
Mirko
Sto ste ljubomorni ha ha ha
Heerceg
Ne valja Josipovic, bivsi predsjednik, nije imao ni ljubavi ni emocija prema hrvatskoj, sad ne valja ni Kolinda sto ima izrazene emocije prema svojoj domovini i uspjesima... Sto ljudi sto cudi, uglavnom kako god nece valjati jer se nazalost sladje nasladjivat i blatiti ljudima nego ono drugo
MirzaBarucic
Kakav cirkus od tkz. Predsjednice.
Benjamingst
Hehehehe zena misli da je to pristojno? Al dobro njihov problem, oni su stranci za nas.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.