I dalje čekamo na prvu pobjedu u Tokyu

Po četiri poraza imaju naše dvije selekcije

I dalje čekamo na prvu pobjedu u Tokyu

U Japanu ništa novo, barem kada su u pitanje naše selekcije. Nakon četiri kola i jedna i druga su na dnu grupe E, Druge divizije.

Četvrti poraz stonoteniseri su upisali u okršaju sa Nigerijom 1:3, dok su stonoteniserke u odnosu na predhodni meč uspjele uhvatiti dva seta, Egipat je naravno bio bolji 0:3. Emina Hadžiahmetović i Miljana Antonić su uspjeli uzeti po jedan set Nadeen El - Dawlatly i Yousri Helmy. U drugom singlu je Dina Meshref bila ubjedljiva protiv Belme Bušatlić.

Stonoteniseri su nakon tri tijesna poraza, protiv Nigerije osvojili jedan bod. Po prvi put na ovom turniru Admir Duranspahić je izgubio singl, Segun Toriola je slavio 3:2. U preostalim duelima Edin Konjić je izgubio dva meča, dok je jedini bod izborio Armin Aličić. Aličić je u četiri seta dobio Ojoa Onaolapoa.

Do kraja nastupa u ovoj fazi, stonoteniseri imaju meč protiv neporažene Češke, stonoteniserke protiv Tajlanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.