I Đoković počinje da propušta turnire

Potreban mu je odmor

I Đoković počinje da propušta turnire

Admin Čaušević

I Novak Đoković je počeo da "eskivira" sa pojedinih turnira nakon napornog dosadašnjeg dijela sezone.

Đoković je u utorak objavio vijest da neće nastupiti na Mastersu u Cincinnatiju koji je na rasporedu od 14. do 22. augusta.

Srbijanski teniser je razlog za odustajanje od prestižnog turnira naveo potrebu da se odmori od druge sezone te da se želi družiti s porodicom.

"Dragi navijači, htio sam da vam kažem da mi je potrebno više vremena da se oporavim. Nažalost, neću moći da učestvujem na turniru u Cincinnatiju i moj fokus je na US Openu i na tome da provedem malo vremena sa porodicom. Vidimo se u New Yorku", poručio je Đoković.

Prvi reket svijeta ja na OI u Tokiju zaustavljen u polufinalu, pobijedio ga je osvajač zlatne medalje Nijemac Alexander Zverev.

Ove je sezone popularni Nole osvojio Australian Open, Roland Garros i Wimbledon, a imat će priliku da dođe do titule i na US Openu.

Top Komentari

epa
hajde paša ti u Visoko kod nas na piramide....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi