Igraju Raonić i Isner, ali svi gledaju Hrvatska-Engleska

Puste tribine na Wimbledonu

Igraju Raonić i Isner, ali svi gledaju Hrvatska-Engleska

Kako je neobično čuti da je trenutno u toku i neki drugi sportski događaj osim polufinala Mundijala.

Engleska i Hrvatska se trenutno bore da uđu u veliko finale, a u isto vrijeme se za polufinale Wimbledona bore Amerikanac John Isner i Kanađanin Miloš Raonić.

Kao što se moglo i pretpostaviti, tribine na jednom od najvećih wimbledonskih terena su gotovo potpuno prazne, a glavni razlog je taj što svi Englezi prate utakmicu decenije.

Naravno, jedan od razloga je i taj što na Centralnom terenu drugi četvrtfinalni meč igraju Rafael Nadal i Juan-Martin Del Potro, pa je i ono malo publiko što je zainteresovano za tenis otišlo upravo tamo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi