Ispovijest srpskog tenisera: "Doktor mi je rekao da možda neću moći da se krećem"

Tipsarević prolazio kroz teške momente

Ispovijest srpskog tenisera: "Doktor mi je rekao da možda neću moći da se krećem"

Edmir Škorić

Srpski teniser Janko Tipsarević kazao je kako je u jednom trenutku dobio od doktora poruku da možda više nikada neće moći da trči.

Janko Tipsarević je u poslednjih nekoliko godina imao veoma turbulentnu karijeru, najviše zbog silnih, čak sedam operacija koje su ga sputavale na putu da postane još bolji.

Imao je tumor na leđima, zahvat na peti, a nekad osmi igrač svijeta je za Gloriju otkrio kroz kakve faze je prolazio.

"Imao sam sedam operacija u poslednjih nekoliko godina. To je bio šok za moju porodicu, mene, ali i tim koji je bio tu sve vrijeme i vjerovao. Miješale su mi se emocije, jer sam sa jedne strane postao otac, a sa druge iščekivao sa suprugom nalaze biopsije nakon vađenja tumora, da bismo znali da li je benigni ili maligni", rekao je Janko, pa je dodao:

"Nakon prve operacije rečeno mi je da neću više nikada moći da trčim, ali me je vjera i želja natjerala da izguram. Išao sam strpljivo, korak po korak, uz veliku podršku Biljane i tima. Njen pozitivan duh i vjera u mene su mi mnogo olakšali teške momente".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi