Ivanišević: Đoković je Real Madrid, a kad te zove Real...

Proslavljeni hrvatski teniser jasan

Ivanišević: Đoković je Real Madrid, a kad te zove Real...

D. Rakanović

Proslavljeni hrvatski teniser Goran Ivanišević  izjavio je da nema čovjeka koji bi odbio priliku da sarađuje sa Novakom Đokovićem.

Ivanišević i češki teniser Tosam Berdych okončali su saradnju, a već su počele špekulacije da bi se Ivanišević prikjlučiti Đokovićevom timu. 

”Ja sam to već rekao – Novak Đoković je Real Madrid, a kad te zove Real Madrid… Ipak, nema veze to što sam završio s Berdychom, kao da ste FBI i tražite ubicu, a ne trenera. Tko je što rekao, što bi bilo kad bi bilo, nema tu ništa, ali ne poznajem niti jednu osobu na svijetu koja bi odbila raditi s Novakom“, rekao je Ivanišević za SportKlub.

Jedna od glavnih tema na Roland Garrosu je i početak saradnje Đokovića i Agassija.

“To je fenomenalno, ali ne znam koliko će trajati… Ne vidim Agasija 20-25 sedmica na Touru, ne mogu to u glavi zamisliti. Ali imati Agassija da te prati, pa i samo s tribina, to je dobro, još da ti je trener… Možda to bude trajalo i pet godina, ali lično ne vidim Agassija dugo na Touru, previše ima svojih stvari, mada ko zna, možda mu se i dopadne“, rekao je Ivanišević, 

On smatra da Đoković igra na sličan način kao nekada Agassi.

“Sličnu igru imaju, Agassi je isto igrao s osnovne linije i bio neviđen borac i radnik. Samo njegovo ime je dovoljno, kada ti netko tko je osvojio sve Slamove sjedi u boksu, može ti puno donijeti – makar i jedan posto, dobro je, već Novak igra bolje. Vjerojatno su razgovarali, nisu tenis samo forhendi i beckhendi, puno je više od toga“, pojasnio je Ivanišević.

Jedna od tema bio je i Španac Rafael Nadal koji još uvijek nema izgubljenog seta na drugom Grand Slamu sezone. Nadal je glavni favorit za osvajanje turnira, koji bi mu bio deseti u karijeri. 

“Rafa igra zaista nevjerojatno, pun je samopouzdanja i teško ga netko može zaustaviti, možda dvojica kad bi stala preko puta mreže. Ako netko može zaprijetiti mu, to je Novak – igra bolje, vidi se želja i da je gladan. Malo su ga svi otpisali, što mislim kako mu odgovara. Već je u Rimu bio dobar, ali neće mu biti lako sada s Thiemom", rekao je Ivanišević. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi