Ivanišević: Novak će odrati Federera

U svom stilu

Ivanišević: Novak će odrati Federera

Novak Đoković posljednjih godina nema milosti prema svojim rivalima. 

Prvi reket svijeta gotovo da osvoji svaki turnir gdje se pojavi, a ove sezone nastavlja u tom ritmu. Njegov dominaciji ne nadzire se kraj, a tog mišljenja je i proslavljeni hrvatski teniser Goran Ivanišević. 

"Ne vidim ko ga može dobiti. Postao je dosadan, u tenisu nikada niko nije tako dominirao. Može izgubiti jedino od samoga sebe, ako se klonira", šaljiv je bio Ivanišević. 

"Predložio sam mu da ode na krstarenje na dvije godine i kada se vrati, opet će biti prvi. Očekujem da osvoji i Roland Garros, zatim i da prestigne Federera po broju Grand Slam titula. Ma šta prestigne, ako bude zdrav, odraće ga", rekao je za "Jutarnji list" bivši osvajač Wimbledona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi