Javno objavila broj: Šarapova otkrila koliko je dobila poruka
Foto: Instagram

Našla način da se zabavi

Javno objavila broj: Šarapova otkrila koliko je dobila poruka

Ruska teniserka Marija Šarapova pronašla je način da se zabavi tokom dana u samoizolaciji.

Na radost brojnih njenih obožavatelja, Šarapova je odlučila javno objaviti svoj broj telefona kako bi svi oni, koji žele, mogli razmijeniti s njom par riječi.

"Nije samo da sam dobila broj 310 već ga dijelim s vama. Pošaljite mi poruku! 310-564-7981. Zaista. Recite mi kako ste, pitajte me pitanja ili samo pozdravite", napisala je popularna Šarapova u objavi.

Nije se vjerovatno Šarapova nadala da će njen mobitel u roku od samo nekoliko minuta biti 'usijan' od poruka, a za 40 sati dobila ih je preko - dva miliona. To je objavila i na Twitteru uz gif kako joj se u ruci trese telefon od primljenih poruka.

Naravno, neće Šarapova odgovoriti svima koji su joj se javili, ali, ako ništa, barem je privukla ogromnu pažnju na sebe.

Šarapova je, podsjetimo, sa svega 32 godine odlučila da završi svoju karijeru tokom koje je osvojila pet Grand Slam titula, te sveukupno 36 WTA naslova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi