Strašno je kakav je borac Juan Martin del Potro

Sprema se za povratak

Strašno je kakav je borac Juan Martin del Potro

E. Škorić

Argentinski teniser Juan Martin del Potro posljednjih je godina imao previše problema s povredama, ali i pored svega ne odustaje od tenisa.

Argentinac se vratio na teren iako je imao nekoliko operacija na problematičnim koljenima. Bivši prvak US Opena i nekada treći igrač svijeta objavio je video iz teretane na kojem se vidi kako radi na tome da što prije uhvati kondiciju.

Posljednji put je igrao u ljeto 2019. godine, ali po svim prilikama, Delpo je tu, želi da se vrati tenisu, a plan mu je i da nastupu na Olimpijskim igrama u Tokiju ovog ljeta.

Nije precizirao datum povratka, ali očigledno je to veoma brzo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi