Karlović: Roger ili Rafa? Ni jedan, ja volim cure

Div sa Šalate

Karlović: Roger ili Rafa? Ni jedan, ja volim cure

Hrvat Ivo Karlović razgovarao je preko društvenih mreža s fanovima i tom prilikom je još jednom potvrdio da ima dobar smisao za humor.

Jedno od pitanja fanova bilo je i to koga visoki Hrvat više preferira - Rogera Federera ili Rafu Nadala. Odgovor je bio duhovit.

"Rafa ili Roger? Ni jedan, ja volim cure", poručio je popularni Div sa Šalate.

Jedan navijač ga je upitao da li je istina da ne može igrati na Centralnom terenu pod krovom jer je visok čak 211 centimetara. I tu je odgovor bio spreman.

"Istina je. Zamislite kakve je to diskriminacija".

Pričao je i o onim malo ozbiljnijim temama pa je otkrio koja mu je pobjeda u karijeri najdraža.

"Najdraža pobjeda u karijeri definitivno mi je ona protiv Hewitta 2003. godine. Najteži poraz mi je onaj protiv Monfilsa u Washingtonu prije četiri godine. Poslije tog meča nisam spavao mjesec dana", poručio je Karlović.

41-godišnji hrvatski teniser igra svoju 20. profesionalnu sezonu. Najbolji ranking na ATP listi ostvario je prije 12 godina kada je bio 14. teniser svijeta.

Teniska sezona suspsndovana je do 13. jula zbog virusa Covid-19.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi