Karolini Pliškovoj smiješno što je zovu ledenom kraljicom

Čehinja komentarisala svoj nadimak

Karolini Pliškovoj smiješno što je zovu ledenom kraljicom

Admin Čaušević

Karolina Pliškova se nasmijala kada je saznala da je etiketirana kao ledena kraljica tokom svojim mečeva. 

Pliškova je otkrila da se nervira i plaši kao i svaki drugi igrač prilikom izlaska na teren. Čehinja je prepoznatljiva po svom mirnom ponašanj, ali se otvorila tokom gostovanja u emisiji Roland Garrosa.

"Naravno da sam nervozna, dosta se nerviram. Čudno mi je zbog nadimak. Kao djevojčica lomila sam dosta reketa. Roditelji su mi prijetili da ih neće više kupovati", kazala je Pliškova te nastavila:

"Kada sam počela igrati na turnirima s odraslim nastojala sam da ostanem mirna. Nije da nemam emocija, baš sam emotivna."

"Kada me ljudi vide na televiziji kažu da sam ledena, zovu me ledenom kraljicom, a kada me upoznaju u stvarnom životu, smijem se, pričam viceve, onda se čude i govore da je to nemoguće."

"To sam ja, to je moj fokus. Pomaže mi da ne paničim i da ostanem mirna. Izgubila bih koncentraciju kada bih se šalila na terenu", kazala je Čehinja koja je do sada osvojila 16 ATP titula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi