Kladionice vjeruju u Đokovića

Novak prvi favorit za osvajanje Roland Garrosa

Kladionice vjeruju u Đokovića

Do početka Roland Garrosa ostalo je nešto manje od mjesec dana, a najveće svjetske kladionice već su izbacile ponudu za drugi ovosezonski Grand Slam.

Iako je na turniru u Monte Carlu zaustavljen u drugom kolu, Novak Đoković je i dalje ubjedljivo prvi favorit za trofej u glavnom gradu Francuske.

Koeficijent na najboljeg svjetskog tenisera u prestižnoj kladionici William Hill iznosi 1.73, dok je Rafael Nadal drugi favorit sa kvotom 4.00.

Slijede Andy Murray i Stan Wawrinka sa koeficijentom 9.00, a dosta manje šanse daju se Keiju Nishikoriju (21.00) i Rogeru Federeru (26.00).

Što se tiče ženske konkurencije, prvi favorit je Serena Williams (3.25), a odmah iza nje svoje mjesto su našle Viktorija Azarenka (6.00) i Simona Halep (8.00).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi