Kyrgios brutalan prema novinaru: Sigurno  ti je mnogo dosadno u životu
Australijanac je ponovo imao svoj show na pressici nakon poraza od Nadala

Zanimljiva pressica

Kyrgios brutalan prema novinaru: Sigurno ti je mnogo dosadno u životu

Emir Dindić

Nick Kyrgios nakon ispadanja od Rafala Nadala sa Wimbledona, imao je svoj show na press-konferenciji. 

Kako je sam priznao nije dovoljno posvećen ovom sportu da bi osvojio neki od velikih turnira.

"Znam šta mogu da uradim, zavisi. Ja sam sjajan teniser, ali ne radim ostale stvari. Nisam veliki profesionalac. Ne treniram svaki dan, ne dolazim svakog dana. Mnogo stvari moram da ispravim da bi bio na nivou koji Nadala, Đoković i Federer pokazuju tako dugo. Samo zavisi koliko to žarko želim. Ali ne. trenutno ne mislim da mogu da se borim za velike stvari"

Njegovo ponašanje van terena uvijek je bila tema medija. Tako ga je jedan novinar pitao da li žali što je išao u provod večer prije meča sa Nadalom.

"Ne. Izgledaš previše uzbuđeno što postavljaš to pitanje, sigurno ti je mnogo dosadno u životu"

Top Komentari

Eyeopenner
jebo vas on, supak koji nikome ne predstavlja prijetnju, stavlja sebe u centar paznje glupostima koje ni mala djeca ne bi radila
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi