Kyrgios ponovo pravio cirkus

Ništa novo

Kyrgios ponovo pravio cirkus

Nick Kyrgios ne može bez skandala na teniskim terenima. 

Najnoviji dolazi sa turnira u Miamiju gdje je 20-godišnji Australijanac tokom susreta sa Andreyom Kuznetsovim ponovo imao okršaj sa glavnim sudijom.

Prethodno je teniser reketom u tribine poslao lopticu koju mu je skupljač dodao, da bi potom potpuno zasluženo dobio opomenu.

"Da je bilo ko drugi to uradio, na primjer Rafa, ti ne bi uradio ništa. Ova igra je toliko pristrasna, pristrasno s..nje i svi to znate. Šta još ima da se krije? Tenis je apsolutno upropašten", vikao je Kyrgios.

Australijanac je, ipak, uspio da izbori plasman u četvrtfinale drugog ovosezonskog Mastersa, a naredni protivnik biće mu Kanađanin Miloš Raonić.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi